Általános szerződési feltételek

Adatkezelés

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az áruház kezelése

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A baloldali menüsoron található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes leírás is található. A termékek mellett láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába őket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Keresési lehetőségek

* A TERMÉK KERESÉSE funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.
* A HALADÓ KERESÉS funkcióval jóval szélesebb skálán kereshet akár a termék leírásban, akár a gyártó neve szerint.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. A fizetési és szállítási feltételek egyeztetése a megrendelést követően emailben történik.

Mikorra várható a megrendelésem kiszállítása?

A termékek amennyiben raktáron vannak, a fizetés megtörténte után 3 munkanapon belül postázásra kerülnek! Amennyiben egy termék nincs raktáron, akkor azt berendeljük (amennyiben lehetséges) és a szállítmány megérkezésétől számított 3 munkanapon belül postázzuk! A rendelés státusza nyomon követhető oldalunkon és értesítő emailt is küldünk a rendelések státuszának változásairól.

Ki üzemelteti az oldalt?

A honlapot az Insect Bt. üzemelteti.
Elérhetőségeink:
Cím: 1063 Budapest Bajnok utca 30. (A bolthelyiség már megszűnt.)
Telefon: 30/589-3805

Rendeléssel Kapcsolatos Információk:

E-mail: info@animeland.hu
E-mail: bolt@animeland.hu
Telefon: 30/589-3805