Kategóriák

Különleges PVC

Metamo figura

Metamo Hõmérsékletre színüket változtató figurák. Hideg illetve meleg idõben más-más színei vannak, valamint vannak köztes állapotok is a színek között. Nagyon új dolog Japánban, tudomásunk szerint 3 animébõl léteznek ilyen figurák jelenleg. (Suzumiya Haruri no Yuutsu, To Love-Ru, NGE)


Akció figura (Action figures)

általánosan mozgatható figura. Fõleg, kéz és láb szokott mozgatható lenni, a karakter aktuális fegyverét mellékelve.


Figma figura

Figma figura Az akció figura különleges, új változata. Több ponton mozgatható PVC figurák, általában a fej, kar és a láb mozgatható és különbözõ kiegészítõkkel árulják pl cserélhetõ fej, különbözõ jellegzetes tárgyak. Olyannyira mozgathatók, hogy pl. egy Haruhi figurával (és társaival) szinte beállítható a „Haruhi Dance” minden mozzanata:)


SD figura: SD = Super Deformed

SD figura Ilyenkor a karaktereket gyerekként ábrázolják, ez olyan aranyosítás (kawaiibbak így a szereplõk^^). Ezeket másnéven chibi figuráknak is nevezik. Jellemzõ az ilyen figurákra a nagy fej. (ezért is a Super Deformed kifejezés)


Nendoroid figura

Nendroid Az SD figuráknak is van új, különleges változata, ez a Nendoroid. Apró test és hatalmas chibi fej jellemzõ rájukXD Míg az SD figurák legtöbbször gashapon Setben jelennek meg, addig a Nendoroid figurák mérete nagyobb, egyedi PVC figurák.